h1

December

december 2, 2009

Man kan tro att jag gör lite annat om dagarna och kvällarna – och det är sant. Men nu i december ska jag verkligen försöka att skriva mer. Framförallt för att jag själv tycker att det är så roligt att blicka tillbaks.

Igår drog vår aktivitetskalender igång. Så efter att vi hade köat för att få spruta, fått spruta, köpt leksak som belöning till spruträdda och ätit hamburgare så var det dags att öppna årets första lucka (jag själv var inte med för att jag åkte efter sprutan in till stan och drack öl med mina jobbarkompisar). Första december innehöll kuvert, frimärke och tomtens adress. En lång stund satt killarna och skrev sina önskelistor och sedan vek de omsorgsfullt ihop papperna och slickade igen kuverten.

Dagens kalender innehöll en tur runt i vår lilla ”by” för att spana in grannarnas julpyntade trädgårdar. Jag var fortfarande på jobbet då den övriga familjer for iväg men jag hann hem och ordna med lite varm choklad och lussebullar till de kom hem. Nu sover småkillarna sött och jag o Majk pratar om att ta tidig kväll. Ingen av oss har blivit sjuk efter sprutan men lite småhängiga känner vi oss alla fem.

Annonser

4 kommentarer

 1. Just ja du brukar ju ha en sån kalender du, måste vara den optimala ändå! Att göra grejer tillsammans istället för att få en liten platgrej som är trasig innan nästa lucköppning!


  • Vi gillar den här formen men kompletterar så klart med choklad- och tv-kalender (i år delar killarna dessutom på en LEGO-kalender – ALLA ANDRA HAR JU, MAMMA!) Nåt år gjorde jag en prylkalender men jösses…det var skitdyrt, asjobbigt och småprylar i soporna efter jul.


 2. Cool kalender Eva, snacka om att vara påhittig!

  Ha en skön december!

  Kram!


  • Detsamma Johanna!
   😀Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: