h1

Vad gjorde man innan Internet?

juli 12, 2009

Jag har för länge sedan insett att jag är beroende av Internet. Inte bara som ett socialt sällskap, vilket är en väldigt stor del av just mitt internetanvändande, utan även som uppslagsverk. Hur klarade vi oss innan Google och Eniro?

Något annat som är fantastiskt med Internet är att man kan leva  i efterhand. Det gör inte så mycket om man missar väderleksrapporten inför skolavslutningen, om man missade att köpa dagstidningen just den dag kompisarnas bröllopsannons är med eller om man efter halva sommaren inser att man har missat ”Sommarpratarna” eftersom det sänds på P1 och inte Mix Megapol som min radio har inrattad – allt finns att hämta på Internet.

Sommar 2009

Annonser

4 kommentarer

  1. Lyssnade på Herman Lindquist idag från deras arkiv, toppen att kunna göra så!


  2. ”Man kan leva i efterhand”. Fin mening. Sann på ett sätt. För man kan uppleva i efterhand. Det man valt att vilja uppleva.

    Men visst…klarade vi oss utan internet, man fick gå hem, eller passa tiden för att lyssna på Sommar. Och var det någon man ville väldigt gärna höra så gjorde man det.

    Eller såg till att lyssa på reprisen på kvällen.


    • Javisst, det var en gång en tid… då det fanns kulramar i skolan, Då hade man kul med läxor i repris. Det var före ”reprisernas” tid!


  3. Förresten, Carina, visst var historien om vinkällaren hemsk! I Hermans program. Det hörde jag klockan 13:00 när det sändes, på plats på landet:-)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: