h1

Utmaning

maj 28, 2009

Eftersom jag och Lussan i det närmaste är bästisar så skäms jag inte alls över att sno hennes modifierade utmaning, som hon i sin tur har snott från Anna. Man skulle välja ut tre saker under olika kategorier men jag har alltid lite svårt att hålla mig till utsatta ”regler” så även jag modifierar lite som jag känner för. Utmaningen då…saker som finns i min/mitt kylskåp, frys, skafferi, handväska, sminkväska, badrumshylla, förråd, kryddhylla, barskåp, köksbänk och hjärna.

Kylskåp

kyl1

Det blev över en hel del efter festen vi var på i helgen. Som ni ser har det även smygit sig in en flaska grillolja. En lurig liten typ han CajP – för ni vet väl att det är grilloljan som gör att man mår dåligt dagen efter?

kyl2

En frukt (och mer öl)

kyl3

Det står faktiskt en gammal jul-öl och smyger längst bak på den här bilden. I övrigt är det all mat som inte får plats där den ska då resten av kylen innehåller öl.

Frys

frys1

Ja, det är ju snart kräftpremiär igen så…

frys2

Det är inte så makabert som man först kan tro. Tårtfigurerna till vår bröllopstårta – som jag inte har hjärta att kasta men inte vet hur eller var jag ska spara. De ligger alltså nedfrusna i en gammal cd-kartong. Japp, jag har dubbla huvuden. Frisyren var inte bestämd då gubbarna bakades.

frys3

Pensel och roller med tavelkritefärg. Jag la dessa i soporna nu för jag tror att man bara kan frysa dem någon dag för att sedan återuppta målandet…inte flera månader.

Skafferi

skafferi

Ett skafferi när man ska laga mat är ungefär som en garderob då man ska på fest – det finns inget…trots att det knappt går att stänga dörrarna.

Handväska

vaska

Först skruvar man bort korken och sedan tempar man…??
Termometrarna ska lämnas in till återvinning…när jag hittar någon som är villig att ta emot dem. Skruvmejseln är av okänt ursprung.

Sminkväska

smink

Smink är inte min grej, alltså är min sminkväska en liten skål på spegeln med en mascara och en kajalpenna.

Badrumshylla

badrum

Kan nån gissa att vi har hund?

Förråd

forrad

Grannens gamla toalett och den där träningscykeln jag ännu inte har börjat använda…bland annat.

Kryddhylla

kryddor

G L U T A M A T

Barskåp

bar

Okej, att det går åt en del öl och vin här hemma då och då men sprit är vi inte alls ”duktiga” på att dricka. Flaskan till vänster köpte jag i Turkiet -00. Hälften av det urdruckna drack en svensexekille upp då svensexan hamnade på vår altan på grund av att brudgummen åkte in på sjukhus (lååång historia). Den andra hälften har jag gjort sås på…och det är allt whiskeyn duger till för den smakar apa (enligt han som dricker whiskey).
Den lilla flaskan med Absolut hade Majk med sig in i vårt bohag. Jag gissar att den är rätt alkoholsvag numer. Hade den haft ett affektionsvärde kunde jag skylla på att det är därför den står kvar i barskåpet…men det har den inte så…
Singhan köpte Majk då han var i Austrailen. Han var 18 år då. Det är han inte idag. Han har blivit gammal…ölen också.

Köksbänk

bank1

Kryddor

bank2

Kaffe

bank3

Frukt

Hjärna

Annonser

3 kommentarer

  1. Nämen nu gör ni mig glad, ser att ni sponsrar ”mitt” hockeylag Brynäs IF!
    Tänk att vi alla har ett gott öga
    till dem fast man kanske bara inte vet det riktigt….


  2. *haha*
    Tänk att vår gamla toalettstol fick vara med på din blogg. 🙂


  3. Det där var ju galet kul ju! Jag satt verkligen med känslan av att gå och smyga i andras skåp, nästan så jag kollade över axeln! 🙂Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: