h1

Melodifestival

mars 7, 2009

Vi har nu avnjutit (?) ytterligare en lördagskväll i soffan framför uttagningen till Melodifestivalen. Nu när jag har hört låtarna ett antal gånger börjar jag faktiskt tycka att en del är rätt bra.

Sarah Dawn Finers låt är helt okej – synd för henne att hon är snörd som en geisha. Inte helt lätt att röra sig ledigt då brösten försöker tränga sig förbi halsmandlarna för att komma uuuuut.

Caroline af Ugglas är verkligen superskön. Vore det inte för att jag har nog med att hinna med de vänner jag har idag så skulle jag ringa henne och be om att få bli hennes polare – snälla, snälla.

Var det fler än jag som noterade likheten mellan den ena delen av Lili & Sussie (finns det nån som vet vem som är vem?) och Christer Lindarw?

mello

Majk surade en stund då de åkte ut men sedan insåg han att det ändå inte var de finska systrarna som var hans våta ungdomsdröm – alla minns väl storstjärnan Anki Bagger (jag tror hon gör gig på Ånedinlinjen numer)?

Topsen och den röda räven hade ett skönt gung men de var inte min favorit precis så när de vinkade adjö var mitt öga fortfarande torrt. Detsamma var det då Amy Diamond tultade av scen. Jaja, hon är söt och hon studsar som en Duracellkanin men hallå – enough is enough. För att inte tala om BWO – gäsp!

Som helhet tycker jag det är rätt trevliga bidrag i år. Okej, de är inte tillräckligt intressanta för att jag skulle tacka ja till finalbiljetterna jag blev erbjuden igår men absolut kommer jag sitta bänkad framför tv:n då det hela drar igång i Globen.

En sista undran – vem fan är Johan Becker?

Annonser

3 kommentarer

  1. Hmmm… = läst och begrundat.


  2. Jag tror att Johan Becker var med i Fame Facotory på den tiden det begavs sig… Jag hade inte TV3 så jag är inte säker… 🙂

    Förövrigt är Micke nära att ge bort sin finalbiljett enbart för att ugglan gick vidare…


  3. En Becker som Stefan hyllar för han har ju sååå
    grymt bra röst, han var me i Fame Factory tydligen!
    Åhh vi såg det inte så jag har inget att tillägga mer än det……Johan Becker var det!



Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: